Annons:

Vimmerbysonen sparkad för andra gången på två månader

Tyringes tränare Marcus Norell har fått sparken ännu en gång. Foto: Linus Johansson

Vimmerbysonen sparkad för andra gången på två månader

Vimmerbysonen Marcus Norell upplever en annorlunda säsong som hockeytränare. I går fick han sparken från Tyringe för andra gången på två månader.
– Det är klart att vi har bara plockat fem poäng av 24 möjliga efter jul så styrelsen behövde ju visa handlingskraft, säger Norell till tidningen Norra Skåne.

Annons:

I december utbröt full kalabalik i Tyringe sedan den dåvarande styrelsen sparkat Marcus Norell. Det ledde till spelaruppror och strax därefter avgick styrelsen och Norell fick förnyat förtroende. 

I Fortsättningsserien har resultaten uteblivit – och i går sparkade den nya styrelsen Vimmerbysonen. 

Han ersätts av Henrik Alfredsson och Joakim Lidgren.

– Vi måste göra en förändring på tränarsidan av sportsliga orsaker. Det räcker ju att läsa serietabellen för att se att något behöver hända, säger Tyringeordföranden Jörgen Persson till Norra Skåne. 

Föll mot HA74 och ligger sist

I onsdags föll Tyringe mot HA74 – och man ligger sist i tabellen. 

– Det är klart att vi har bara plockat fem poäng av 24 möjliga efter jul så styrelsen behövde ju visa handlingskraft. – Jag var väl medveten om att plockade vi inte full poäng mot HA74 och Grästorp så var nog min tid i Tyringe över. 

Norell säger dock att han tror på föreningen framöver. 

– Samtidigt tror jag mycket på Tyringe som förening och även det här laget och det har varit helt annorlunda att arbeta i klubben sedan den nya styrelsen med Jörgen Persson tog över, förklarar Norell.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt