Annons:

Inför nyckelmatchen: Viktig trio saknas i VH

Pelle Ström saknas i morgondagens match mot Valbo.

Inför nyckelmatchen: Viktig trio saknas i VH

I morgon ställs Vimmerby Hockey mot jumbon Valbo i den näst sista omgången av Allettan Södra. VH får klara sig utan Pelle Ström, Pontus Johansson och Jonathan Stålberg i den viktiga matchen.

Annons:

Läget i Vimmerbylägret är annars bra och på frånvarolistan finns tre spelare. Det är backen Pelle Ström, forwarden Pontus Johansson och målvakten Jonathan Stålberg som är borta och missar morgondagens match. Ström är sjuk och Stålberg är sedan tidigare skadad efter att ha fått en puck på struphuvudet inför förra matchen. Pontus Johansson har fått en smäll mot axeln som håller honom borta från spel.

– Det är ingen fara med Pontus utan mer en säkerhetsåtgärd att han vilar, säger VH-tränaren Tobias Jahr. 

Vimmerby Hockey ligger på tredje plats i Allettan Södra och har fortfarande chans att vinna serien. Men med Kallinge-Ronneby precis bakom VH på samma poäng verkar det snarare som att VH får inrikta sig på att behålla tredjeplatsen i stället.

Två omgångar återstår innan play-off till Allsvenskan börjar och i morgon åker VH till Gävle för att möta jumbon Valbo. Som det ser ut kan det mycket väl bli en målskillnadsfråga mellan VH och Kallinge-Ronneby om vilka som får gå direkt in i playoff 2.

Annons:

Haris Dreco

redaktion@dagensvimmerby.se

Praktikant

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt