Annons:

DV AVSLÖJAR: HÄR GÖR TRÄNAREN COMEBACK I VH

Eric Karlsson håller i Vimmerby Hockeys träning i kväll tillsammans med Tobias Jahr och Morgan Persson. Foto: Linus Johansson

DV AVSLÖJAR: HÄR GÖR TRÄNAREN COMEBACK I VH

Eric Karlsson gjorde stor succé när han förra säsongen var med och förde Vimmerby Hockey till playoff 3 i kvalet till Hockeyallsvenskan. Nu verkar han vara tillbaka i moderklubben. Dagens Vimmerby kan avslöja att Eric Karlsson, tillsammans med Tobias Jahr och Morgan Persson, håller i den träning som just nu pågår.

Annons:

Förra säsongen var Eric Karlsson assisterande tränare till Jeff Hällegard. När Hällegard fick sparken tog Karlsson över huvudansvaret tillsammans med Tobias Jahr och Krister Ström.

Inför den här säsongen lyckades inte Eric Karlsson och Vimmerby Hockey komma överens om något nytt kontrakt och tränaren tog istället över Boro Vetlanda i division två. Säsongen med Boro tog slut den gångna helgen, men Eric Karlssons säsong verkar inte vara över.

Enligt uppgifter till Dagens Vimmerby ska han vara med och stötta upp Tobias Jahr och Morgan Persson under kommande kvalspel.

När DV gjorde ett besök på träningen i dag var det Eric Karlsson, som tillsammans med Tobias Jahr och Morgan Persson, höll i träningen.

Vi har sökt VH:s sportchef Daniel Stolt för en kommentar. Vi har pratat med Eric Karlsson, som i nuläget inte vill kommentera uppgifterna.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt