Annons:

VH vill hämta hem backduo från VIK: ”Vore sjukt intressant”

Oskar Carlsson och Emil Wahlberg är två spelare som står högt upp på Vimmerby Hockeys önskelista. Foto: Simon Henriksson

VH vill hämta hem backduo från VIK: ”Vore sjukt intressant”

Silly seasons mest väntade är förstås att Vimmerby Hockey vill hämta hem backduon Oskar Carlsson och Emil Wahlberg från Västerviks IK.
– Det är klart att det vore sjukt intressant om de sa att Vimmerby är ett alternativ, säger VH:s sportchef Daniel Stolt.

Annons:

Både Emil Wahlberg och Oskar Carlsson bor i Vimmerby och pendlar till Västervik för allsvenskt spel. Att Vimmerby vill ha tillbaka duon förstår förstås varenda kotte. Carlsson och Wahlberg vore definitivt två drömvärvningar för division ett-klubben.

Daniel Stolt sticker inte under stol med att det finns ett stort intresse från VH:s sida.

– Det vore självklart kul om de valde att spela i Vimmerby. Utan att säga för mycket tror jag att mycket handlar om vilken nivå Västervik spelar på nästa år. Det är klart att det vore sjukt intressant om de se att Vimmerby är ett alternativ, säger Daniel Stolt.

”Väldigt lojala”

Västervik kvalar just nu för sin existens i Hockeyallsvenskan och att det finns några djupare diskussioner mellan Emil Wahlberg, Oskar Carlsson och Vimmerby Hockey tillbakavisas av Daniel Stolt.

– De är väldigt lojala mot sin klubb och har inte velat ha några diskussioner eller förslag, säger Stolt.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt