Annons:

VH:s glädjebesked till fansen: Han är klar för en fortsättning

Hampus Harlestam är klar för en fortsättning i Vimmerby. Foto: Linus Johansson

VH:s glädjebesked till fansen: Han är klar för en fortsättning

Vimmerby Hockey levererade i dag ett glädjebesked till sina fans. Hampus Harlestam är klar för en fortsättning i klubben.
– Hampus Harlestam är en hörnsten i vårt lagbygge och utgör en stor del i stommen, säger klubb- och sportchefen Daniel Stolt.

Annons:

Hampus Harlestam har tre säsonger bakom sig i Vimmerby Hockey och är nu alltså klar för en fjärde. Därmed är han den femte spelaren att skriva på för VH inför säsongen 2018/19.

– Det känns bra, men jag tycker att det känns som att jag har varit här längre och tycker det är en styrka i klubben att det finns så många egna spelare från orten, säger Hampus Harlestam i ett pressmeddelande.

Bidra ännu mer

Centern har spelat 109 matcher i VH-tröjan och har gjort 80 poäng (33+47) på dessa.

– Målet är att kunna bidra ännu mer offensivt under kommande säsong, och jag tycker det ser bra ut. Jag har pratat med nye tränaren (Phil Horsky) och det känns som att han är väldigt driven och kommer kunna utveckla varje spelare individuellt, säger Hampus Harlestam.

Daniel Stolt är förstås nöjd med påskriften.

– Hampus Harlestam är en hörnsten i vårt lagbygge och utgör en stor del i stommen. Jag tror att det finns ännu mer potential att plocka fram ur honom, säger Daniel Stolt.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt