Annons:

VH förlänger med center: "Det var ganska givet"

Vimmerby Hockey kan addera ytterligare en spelare till sitt lagbygge. Den här gången handlar det om centern Mattias Wigley.
– Det var ganska givet att fortsätta, jag trivs bra i klubben och Vimmerby. Det är bra nivå på hockeyn, säger Mattias Wigley.

Annons:

Detta innebär att Mattias Wigley är klar för sin fjärde säsong i Vimmerby Hockey. Påskriften från Wigley gör också VH:s centersida komplett. Sedan tidigare är Jakob Karlsson, Hampus Harlestam och Måns Carlsson klara.
Wigley hoppas mycket på kommande säsong.
-Vi hade en bra säsong förra året, även om avslutningen blev en missräkning. Vi hade betydligt mer i oss än play off två. Förhoppningsvis kan vi ta steget längre kommande säsong. Jag har pratat med vår nye tränare (Phil Horsky) och det känns som att han kan få flera spelare i truppen att steppa upp ytterligare, säger Mattias Wigley i ett pressmeddelande.
Daniel Stolt, klubb- och sportchef i VH, ser Mattias Wigley som en mycket viktig kugge.
– Han är en av våra nyckelspelare. En enormt jobbig spelare att möta och otroligt värdefull för laget. Både på isen och i omklädningsrummet. Han har ett driv varje dag, säger Daniel Stolt.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt