Annons:

Samuelsson omvald som ordförande – så mycket plus gick VH

Marcus Samuelsson, till höger, omvaldes som ordförande i Vimmerby Hockey. Sten Karlsson agerade mötesordförande under årsmötet.

Samuelsson omvald som ordförande – så mycket plus gick VH

I måndags höll Vimmerby Hockey årsmöte. Där omvaldes Marcus Samuelsson till ytterligare ett år som ordförande.
– jag tycker att det är ett väldigt spännande och stimulerande uppdrag, säger Marcus Samuelsson.

Annons:

För Marcus Samuelsson väntar därmed ett tredje år som VH-ordförande. Ett inte särskilt svårt beslut för honom.

– Det enda som har varit tveksamt är tiden. Men jag känner att det är ett väldigt spännande och stimulerande uppdrag. Jag känner att vi har en bra styrelse som vill något. Det känns inspirerande att jobba som ordförande i en sådan styrelse, säger Marcus Samuelsson.

Inte nöjda med resultatet”

En hel del medlemmar hade sökt sig till ishallen för att närvara på årsmötet. Där fick de bland annat veta att VH gick 32 804 kronor plus under det gångna verksamhetsåret.

– Vi är inte nöjda med resultatet, men det är i alla fall ett positivt resultat. Vi vet att det finns föreningar som mår mycket bättre än oss, men också att det finns föreningar som mår mycket sämre.

Det ekonomiska resultatet är bättre än det som presenterades på årsmötet för ett år sedan, då VH uppvisade ett plusresultat på 3 687 kronor. Ytterligare ett år tillbaka i tiden gick klubben plus med närmare 250 000 kronor.

Hur ska ni göra för att göra större plusresultat än de senaste två åren?

– Det är flera delar som måste till. Den budget vi kommer att landa hoppas vi ska inbringa mer intäkter. Vi jobbar på att kunna göra ett resultat runt 200 000 kronor. Vi behöver det för att stärka vårt eget kapital.

Förändringar i styrelsen

Några mindre förändringar i styrelsen gjordes under årsmötet. Daniel Stolt lämnar sin plats som ledamot då han numera är anställd som klubb- och sportchef. Han kommer istället att vara adjungerad. Peter Gustafsson valdes in som ny ledamot och Camilla Freedeke som suppleant.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt