Annons:

Spektakulär show utlovas under ”VH on ice” i kväll: ”Hoppas på mycket publik”

Vimmerby Hockey hoppas på mycket publik på "VH on ice" i kväll.

Spektakulär show utlovas under ”VH on ice” i kväll: ”Hoppas på mycket publik”

I kväll testar Vimmerby Hockey ett nytt koncept för att dra igång en ny säsong. ”VH on ice” blir ett evenemang i flera akter där presentationen av klubbens A-lag kommer att sticka ut.
– Vi pratar om en show på två timmar, det blir något helt nytt för Vimmerby, säger Camilla Freedeke, ansvarig för den arbetsgrupp som jobbat fram ”VH on ice”.

Annons:

De senaste åren har Vimmerby Hockey presenterat klubbens A-lag vid en träning tidigt under säsongen. ”VH on ice” ska bli något betydligt festligare än så.

– Vi i arbetsgruppen var ansvariga för hockeyfesten i våras och fick bra respons på det vi gjorde då. Många tycker att det är roligt när det händer lite mer än det vanliga, säger Camilla Freedeke.

22 spelare från 93-laget på plats

Programmet startar redan klockan 17.30 och en timme senare drar showen på isen igång.

– Vi inleder med mingel där man kan gå runt bland olika företagsmontrar i ishallen.

Is-showen kommer sedan att vara i flera akter och hålla på i cirka två timmar. Det kommer att bli pampigt med såväl ljud- som ljusshow och det finns också en bildskärm på plats i ishallen. Thomas Lindblom kommer att agera konferencier under kvällen.

Under den första delen av showen kommer klubbens ungdomar att finnas på isen. Därefter kommer Vimmerby Hockeys allra första lag från 1993 att beträda isen.

– Vi har fått ihop 22 personer från det laget som kommer att vara på plats i kväll. De flesta av dem bor kvar här, men det finns också ett gäng som kommer utifrån, säger Camilla Freedeke.

”Lära känna spelarna”

Därefter väntar kanske kvällens höjdpunkt med presentation av Vimmerby Hockeys till stora delar nya A-lag.

– Vi kommer att presentera spelarna på ett helt annat sätt än tidigare. De kommer att presenteras med musik som vi har valt ut och det blir också en speciell ljusshow.

Värt att notera är att det är fri entré hela kvällen.

– Vi vill att folk ska hitta till hallen och lära känna våra spelare. Det är viktigt att vi når ut till den breda publiken. Dessutom är det här ett sätt för oss att välkomna de nya spelarna till Vimmerby. Vi både hoppas och tror på mycket publik och kommer att räkna alla som går in.

Avslutas med skills och matchspel

Under presentationen kommer ett antal av spelarna dessutom att intervjuas. Nya huvudtränaren Phil Horsky kommer också att intervjuas och berätta om sina tankar med säsongen.

– Showen kommer sedan att avslutas med att spelarna kör lite skills mot varandra. Det blir både hastighet och skott. Det kommer också att bli matchspel i tio minuter, säger Camilla Freedeke.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt