Annons:

  • Så firar SHL-stjärnorna från Vimmerby jul

    Linus Hultström är hemma i Vimmerby för att fira jul. Foto: Linus Johansson

  • Så firar SHL-stjärnorna från Vimmerby jul

    Christoffer Törngren.

Så firar SHL-stjärnorna från Vimmerby jul

Julen betyder mycket för många människor. För de Vimmerbybördiga hockeystjärnorna Linus Hultström och Christoffer Törngren ger det också en chans att ladda batterierna på hemmaplan under några dagar.

Annons:

Det blir en kort och intensiv jul för HV71-spelaren Christoffer Törngren och Linus Hultström, till vardags i Djurgårdens IF. De båda Vimmerbybördiga SHL-lirarna kom till hemtrakterna för ett par dagar sedan och redan på juldagen är det dags att bege sig till Jönköping respektive Stockholm igen för att förbereda sig inför matcherna på annandagen.

”Ett lugnt firande”

Men innan dess väntar julfirande med nära och kära.

– Det blir ett lugnt julfirande. Jag ska till min farmor i Brantestad och våra kusiner kommer upp från Skåne. Sen är det bara att bege sig till Jönköping på fredagsmorgonen igen, säger Christoffer Törngren.

Även Linus Hultström beskriver ett lugnt julfirande hemma i Vimmerby med många av de allra närmaste.

– Syrran är i väg på resa så det blir jag, mamma, pappa, mormor, morfar och farmor. Det blir lugnt, skönt och mycket mat, skrattar Hultström. 

”Ett skönt avbrott”

Vad tycker du är det viktigaste med julen?

– Att träffa alla och spendera mycket tid med nära och kära. Det är inte så ofta man hinner åka hem så det gäller att ta tillvara på tiden, säger Christoffer Törngren.

– Framförallt att få komma hem till mamma och pappa, äta god mat och umgås med nära och kära. Det är ett skönt avbrott i vardagen, tycker Linus Hultström.

På annandag jul spelar Christoffer Törngrens HV71 hemmamatch mot Malmö. För Linus Hultström och Djurgården väntar en stentuff bortamatch mot Skellefteå.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt