Annons:

Horsky inför Mörrum:

Phil Horsky vill se samma arbetsinsats som mot Kalmar.

Horsky inför Mörrum: "Med samma skalle som mot Kalmar blir det bra"

VH-tränaren Phil Horsky var väldigt nöjd med attityden mot Kalmar HC. Nu vill han att spelarna upprepar det mot Mörrum GoIS.
– Med samma skalle som mot Kalmar blir det bra, säger han.

Annons:

Efter premiärförlusten hemma mot HC Dalen tog Vimmerby Hockey säsongens första seger borta mot Kalmar HC. VH avgjorde på övertid och tog två viktiga poäng.

Nu väntar Mörrum, som vunnit en av sina två matcher hittills.

– Vi vet att de överraskade och vann första matchen, men de kommer inte överraska oss. Det blir en jäkla fajt om varje centimeter, de kommer avvakta och vänta på deras chanser. Vi ska inte ge dem några och utnyttja våra. Med samma skalle som mot Kalmar blir det bra, säger tränaren Phil Horsky. 

Han var mycket nöjd med insatsen i länsderbyt.

– Det är bra stämning i laget och jag är jättenöjd med den attityd och den vilja att vinna som vi visade upp. Vi följde också gameplan på ett bra sätt.

Samma lag

Vimmerby har tränat lite extra på en del saker inför dagens hemmamatch.

– Vi har tränat på skott under press, anfallsspel och både pratat om det och tittat på video. Vi har jobbat med anfallsspelet, med en mot en-situationer, med två mot en-situationer. Jag påminner dem om att göra mål. Vi måste göra det på chanserna i fem mot fem, men jag oroar mig inte eftersom vi skapar chanser. Vi behöver bli lite mer desperata, annars är det jättebra.

VH kommer med samma lag som senast, men vem som skulle vakta kassen var inte klart vid vårt samtal med Phil Horsky.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt