Annons:

Rydén levererade en ny nolla: ”Det är min uppgift”

Tomas Rydén spelade mycket stabilt och höll nollan mot Mörrum. Foto: Linus Johansson

Rydén levererade en ny nolla: ”Det är min uppgift”

Vimmerby Hockey gjorde en bra insats hemma mot Mörrum. Detsamma gällde målvakten Tomas Rydén, som höll sin första serienolla i den gulsvarta tröjan.
– Det är alltid roligt, säger han med ett brett leende.

Annons:

Under försäsongen höll Tomas Rydén nollan i två matcher mot Tranås. I dag kom hans tredje nolla i Vimmerby och den första i seriesammanhang.

– Det var vissa stunder i matchen som jag tycker att vi fick ned oss ganska mycket och slappnade av. Då är det min uppgift att kliva fram, säger Tomas Rydén.

”Jättekul för gruppen”

I det stora hela tyckte VH-keepern dock att hans lag gjorde en bra insats.

– Överlag gjorde vi en jättebra match och det var viktigt med många olika målskyttar. Sen var det jättekul för gruppen och de som gjorde målen att vi fick utdelning i spel fem mot fem.

Vad är du mest nöjd med?

– Dels den andra perioden och framförallt hur vi betedde oss i tredje. Det kan vara lätt att man bara lägger av när man leder så stort, säger Tomas Rydén.

Och för egen del måste du också vara nöjd?

– Självklart. En nolla är alltid en nolla.

Vimmerby har tagit fem poäng på de tre första matcherna i Hockeyettan.

– Jag tycker att det är en bra start. Vi har mött tre bra lag och gjorde en helt okej match mot Dalen först, sen krigade vi in i det sista i Kalmar och i dag visade vi att vi kan vara det spelförande laget, säger Tomas Rydén.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt