Simon Dahls sjuka kväll – gjorde 13 poäng i jättesegern

Simon Dahl svarade för 13 poäng i Virserums storseger. Foto: Linus Johansson

Virserums SGF körde, som väntat, över dunderjumbon Diö GoIF på hemmaplan i kväll. VSGF gjorde tolv mål i den andra perioden och vann till slut med 22-2. Poängbäst blev Simon Dahl med 13 poäng.

Virserum gjorde som väntat processen kort med stackars Diö i kvällens hemmamatch. Laget tog ledningen redan efter en minut och 27 sekunder och innan tio minuter hade spelats ledde VSGF med 6-0. Hemmalaget slarvade sedan lite i slutet av den första perioden och efter 20 minuters spel var ställningen 7-2.

I den andra perioden rivstartade Virserum och gjorde fem mål på tre minuter och 34 sekunder. Hemmalaget fortsatte sedan att ösa på och ledde med 19-2 efter två akter.

Målskyttet stannade sedan av i den tredje perioden och VSGF:s seger skrevs till slut till 22-2.

Värt att notera är att Simon Dahl gjorde mäktiga 13 (!) poäng, fördelat på sju mål och sex assists. Näst bästa poängplockare var Jim Nordh med ett mål och nio målgivande passningar.