Annons:

Lånespelarens drömmatch – blev tvåmålsskytt: ”Vill vara kvar här”

Martin Jönsson sätter här 4-0 till Vimmerby i derbyt mot Kalmar. Foto: Stefan Härnström

Lånespelarens drömmatch – blev tvåmålsskytt: ”Vill vara kvar här”

Martin Jönsson spelar för ett eventuellt kontrakt med Vimmerby Hockey. I kväll levererade han två mål i 5-2-segern hemma mot Kalmar.
– Det var skönt och inget jag hade förväntat mig, säger Martin Jönsson.

Annons:

I sin andra match för Vimmerby Hockey gjorde lånespelaren från Nässjö, Martin Jönsson, två mål (3-0 och 4-0). Och det var två mål som definitivt inte liknade varandra.

– Nej, det kan man inte säga, skrattar Martin Jönsson. Mitt första mål, jag vet inte om man kan kalla det tur, men ett klassiskt hockeymål kanske. På det andra kom jag fri och skottfintade och la in den, det var skönt.

Hur gick tankarna inför matchen?

– Jag visste att jag skulle få speltid så det var bara att fokusera på att göra sitt bästa och köra stenhårt. Det är det enda man kan göra för att komma in i matcherna, oavsett om man spelar mycket eller lite mindre.

”Riktigt bra lag”

Framtiden är fortsatt oklar för Martin Jönsson.

– Det är sagt att jag ska vara med Vimmerby på söndag, sen vet jag inte mer. Jag tar det dag för dag. Det är bara fortsätta jobba på. Det är ett riktigt bra lag och jag är riktigt imponerad över hur de spelar. Det gäller verkligen att kriga för att få en plats i det här laget.

Känner du att du har kommit in i tempot?

– Jag har varit med och tränat den här veckan så nu känner jag att jag är inne i det. Vi åker mycket skridskor och tränar med högt tempo. Jag tycker att det speglar av sig på matcherna där vi åker sönder motståndarna.

Vill du vara kvar i Vimmerby?

– Ja, jag vill absolut vara kvar här. Det verkar jättebra, säger Martin Jönsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt