Annons:

Här är VH:s besked om lånespelaren – ”Sen måste vi ta ett beslut”

Martin Jönsson får visa upp sig i ytterligare två matcher den här veckan. Foto: Stefan Härnström

Här är VH:s besked om lånespelaren – ”Sen måste vi ta ett beslut”

Lånespelaren Martin Jönsson har gjort tre matcher med Vimmerby Hockey. Det blir ytterligare två den här veckan.
– Sen måste vi ta ett beslut om hans framtid, säger VH:s assisterande sportchef Pelle Johansson.

Annons:

Martin Jönsson har ett förflutet i HV71:s juniororganisation och inledde den här säsongen i Fairbanks Ice Dogs i USA. Efter åtta matcher vände han dock hem till moderklubben Nässjö.

Nu har den 20-årige forwarden varit utlånad till Vimmerby i tre matcher. Han har fått varierat med speltid i de matcherna, men har ändå lyckats göra tre poäng, två mål och ett assist.

Fortsätter en vecka till

Nu bekräftar Pelle Johansson att Martin Jönsson kommer att spela med Vimmerby även i den här veckans båda matcher mot Tyringe och Hanhals.

– Vi kör i alla fall en vecka till. Vi väll ta det lite vecka för vecka innan vi är riktigt säkra på hur vi ska göra. Nu är det två matcher den här veckan, sen måste vi ta ett beslut, säger Pelle Johansson.

– Vi ser att Martin har uppsidor som hockeyspelare, men sen handlar det om just de platserna finns i laget. Blomqvist (Christian) är snart tillbaka för fullt och Robin Höglund är tillbaka från sin avstängning i början av december. Det är sådana saker vi måste fundera på, fortsätter Johansson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt