Annons:

Oklart när Coutler kan göra VH-debut – ”Inte rättvist annars”

Tyler Coutler får fortsätta vänta på sin debut i Vimmerby Hockey. Foto: Linus Johansson

Oklart när Coutler kan göra VH-debut – ”Inte rättvist annars”

Det är fortsatt oklart när Tyler Coutler kan göra debut för Vimmerby Hockey.
– Bollen ligger hos Migrationsverket, säger Pelle Johansson, assisterande sportchef i Vimmerby Hockey.

Annons:

Tyler Coutler kom till Vimmerby för en dryg vecka sedan för en tryout. Men kanadensaren har ännu inte kunnat göra debut på grund av att alla papper inte är klara.

– Vi har skickat in allt som ska skickas in så bollen ligger hos Migrationsverket. Från början fick vi höra att det skulle ta ungefär tio dagar så förhoppningsvis kan han spela på söndag, säger Pelle Johansson.

Två lånespelare

Tyler Coutler har tränat med Vimmerby i en vecka, men Pelle Johansson anser att det är svårt att veta vilken nivå 22-åringne håller.

– Vi vill se honom i matchsituationer innan vi säger ja eller nej. Det känns inte rättvist annars, säger Pelle Johansson.

I Vimmerbys nuvarande trupp finns dessutom två lånespelare. Det handlar om Martin Jönsson från Nässjö HC och Samuel Eriksson från Timrå IK J20. I går kunde vi berätta att Martin Jönsson spelar även den här veckans båda matcher mot Tyringe och Hanhals innan ett beslut om hans framtid tas.

Vill behålla Eriksson

När det gäller Samuel Eriksson gäller hans utlåning till VH november ut. Vad som händer därefter är oklart.

– Det handlar om vad Timrå och Samuel vill. Bollen ligger inte alls hos oss där. Men Samuel har gjort det jättebra och vi ser jättegärna att han blir kvar hos oss, säger Pelle Johansson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt