Annons:

JUST NU: Levin får flerårskontrakt med IK Oskarshamn – ”Stolt över chansen”

Eddie Levin har skrivit på ett flerårskontrakt med IK Oskarshamn. Foto: Linus Johansson

JUST NU: Levin får flerårskontrakt med IK Oskarshamn – ”Stolt över chansen”

Vimmerbykillen Eddie Levin har skrivit på ett flerårskontrakt med allsvenska IK Oskarshamn. Den 18-årige forwarden blir nu kvar i klubben till och med säsongen 2020/2021.
– Jag är glad och stolt över chansen jag fått, säger Eddie Levin till IKO:s hemsida.

Annons:

Eddie Levin gör sitt tredje och sista år på hockeygymnasiet i Oskarshamn. Den här säsongen har han imponerat på klubbledningen och fått en mängd chanser i Hockeyallsvenskan. Totalt har det blivit 19 matcher och nu har han belönats med ett A-lagskontrakt som sträcker sig över den här och ytterligare två säsonger.

– Det känns skitkul att klubben och staben tror på mig. Jag fick en bra chans redan i somras med bra träning och känner att det gett resultat. Att jag skulle få vara med såhär pass mycket när serien väl var igång har varit långt över förväntan. Jag är glad och stolt över chansen jag fått här nu och ska göra allt för att ta den, säger Eddie Levin till klubbens hemsida.

Sportchefen Per Kenttä säger så här om Vimmerbykillen:

– Eddie har verkligen tagit flera kliv på kort tid och visat att han har god potential att etablera sig in i A-lagshockeyn med IK Oskarshamn. I grunden är han en offensiv och skridskoskicklig forward men räds heller inte för att jobba hårt, vara jobbig och smälla på oavsett vilket namn som står på motståndarens rygg.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt