Annons:

JUST NU: HAN LÄMNAR VH – KONTRAKTET BRYTS

Det blir inget mer spel i Vimmerby Hockey-dressen för Martin Pärna vars kontrakt har brutits med klubben. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: HAN LÄMNAR VH – KONTRAKTET BRYTS

Vimmerby Hockey och forwarden Martin Pärna väljer att gå skilda vägar. Kontraktet bryts med en gång.
– Det är en tråkig grej. Men vi skiljs i bästa samförstånd. Det finns ingen dramatik bakom det här. Vi tackar Martin för hans insats hos oss och önskar honom lycka till, säger Vimmerby Hockeys klubb- och sportchef Daniel Stolt.

Annons:

Martin Pärna, 24, kom till Vimmerby Hockey som en prestigevärvning inför den här säsongen då han hade en succésäsong bakom sig. 

Han producerade imponerande 49 poäng (25+24) på 33 matcher för Halmstad i Hockeyettan. Forwarden var med sina 49 poäng en av ettans poängstarkaste spelare och han avslutade säsongen med BIK Karlskoga i Hockeyallsvenskan. 

I VH-dressen har han inte riktigt levt upp till de högt ställda förväntningar han har haft på sig sedan han anslöt till klubben och noterades för 16 poäng (7+9) under grundserien. 

"En tråkig grej"

På fredagskvällen informerade klubben om att kontraktet med Martin Pärna rivs med omedelbar verkan. 

– Det är en tråkig grej. Men vi skiljs i bästa samförstånd. Det finns ingen dramatik bakom det här. Vi tackar Martin för hans insats hos oss och önskar honom lycka till, säger Vimmerby Hockeys klubb- och sportchef Daniel Stolt till föreningens Facebooksida. 

Jakten på en ersättare ska vara igång.

– Vi kommer inte ha bråttom, utan försöka vänta in rätt spelare. Det är viktigt, säger Stolt.

Texten har uppdaterats. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt