Annons:

Han får chansen mot Huddinge – ”En jättebra chans att vinna”

Tomas Rydén vaktar Vimmerbys mål i dagens bortamatch mot Huddinge. Foto: Linus Johansson

Han får chansen mot Huddinge – ”En jättebra chans att vinna”

Vimmerby gör ett antal förändringar till dagens bortamatch mot Huddinge. Bland annat förändrar man på målvaktssidan och ger Tomas Rydén chansen.
– Vi har en jättebra chans att vinna, säger VH-tränaren Phil Horsky.

Annons:

När Vimmerby föll med 3-2 i allettan-premiären mot Tranås i fredags var det Jonathan Stålberg som vaktade målet. I dagens bortamatch mot Huddinge får Tomas Rydén chansen.

– Vi väljer att ge både Stålberg och Rydén chansen, precis som i grundserien. Det är bara en dag mellan matcherna så det var ett bra tillfälle. Sen får vi se hur vi gör framöver, säger Phil Horsky. 

”Vill se en reaktion”

Horsky meddelar också att VH har samtliga backar och forwards tillgängliga.

– Vi kommer att förändra lite på ytterforwardspositionerna, men det är inget större.

VH-tränaren ser fram emot matchen mot ett Huddinge som vann sin premiär mot Visby/Roma med 2-1 efter ett sent avgörande.

– Huddinge tävlar mycket och det passar oss bra. Vi måste slå deras press, klarar vi det har vi en bra chans att vinna. Grabbarna är taggade och revanschsugna. Vi är inte nöjda med hur vi spelade mot Tranås och nu vill jag se en reaktion från killarna. Vi måste spela bättre och smartare.

Under söndagsmorgonen har Phil Horsky förberett sitt lag för vad som väntar i dag.

– Vi hade videogenomgång och ett snack i morse där vi pratade om vad vi förväntar oss och hur vi vill spela, säger VH-tränaren.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt