Annons:

Vimmerbysonen får sparken igen – "Något som saknats"

Vimmerbysonen Marcus Norell får sparken från Mariestads BoIS.
– Vi känner att vi inte fått ut det vi önskat av laget, säger Ronny Johansson i Mariestads sportgrupp till klubbens hemsida.

Annons:

Förra säsongen fick Marcus Norell sparken två gånger om från Tyringe. Nu går Vimmerbysonen samma öde till mötes även i Mariestad, som är en av Vimmerby Hockeys motståndare i Allettan.

– Vi känner att vi inte fått ut det vi önskat av laget. Visst har vi haft många skador och sjukdomar, men vi känner ändå att det är något som saknats och därför väljer vi nu att agera för att försöka få till stånd en förbättring. Vi tackar Markus för hans tid här och önskar honom stort lycka till i framtiden, säger Ronny Johansson till klubbens hemsida.

Peter Isgren, som varit assisterande tränare under säsongen, tar över huvudansvaret. Fredrik Ljunggren flyttas upp från J20-laget och blir assisterande tränare för A-laget.

– Fredrik har gjort det jättebra i J20 och nu hoppas vi att detta kan ge laget en chans till en nystart. Det finns en stor potential i laget och den hoppas vi att den nya tränarduon kan få ut, säger Ronny Johansson.

Mariestad är i skrivande stund åtta i allettantabellen med sex inspelade poäng på sex matcher.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt