Annons:

VH har fattat beslut om provspelaren

Patrik Forsberg har spelat två matcher med Vimmerby Hockey och får fortsätta i en vecka till. Foto: Linus Johansson

VH har fattat beslut om provspelaren

Vimmerby Hockey förlänger Patrik Forsbergs tryout-kontrakt med en vecka till.
– Det är bra för oss eftersom vi är kort om folk och det är bra honom då han får visa upp sig i en vecka till, säger tränaren Phil Horsky.

Annons:

Vimmerby Hockey har en provspelare på plats. Nu är beslut taget kring Patrik Forsbergs framtid. Han får stanna i en vecka till och kommer spela veckans bortamatcher mot Visby/Roma på fredag och Kristianstad på söndag. 

– Jag och ”Danne” (Daniel Stolt, sportchef i VH) tog ett gemensamt beslut i går (lördag). Vi känner att vi behöver honom i en vecka till och han vill visa upp sig i en vecka till så därför har vi valt att förlänga hans tryout-kontrakt, säger Phil Horsky. 

Tre forwards är skadade

Vimmerby har just nu tre forwards på skadelistan: Jakob Karlsson, Pontus Johansson och Henri Fomin. Enligt Horsky är det högst osäkert när någon av dem är tillbaka i spel och laget är i behov av forwards. 

– Vi är tacksamma för att Patrik är med oss en vecka till. Det finns inte så många andra alternativ och vi får vänta tills de skadade spelarna blir friska. Det är svårt att säga något om skadorna som våra spelare har. De måste själva känna när de kan vara med igen, säger Horsky. 

Oliver Kempainen, som missade fredagens match mot Grums på grund av sjukdom, är frisk igen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt