Annons:

VH i desperat jakt på nyförvärv: ”Vi måste agera”

Vimmerby Hockey är på jakt efter två nyförvärv, men tiden är knapp. Foto: Linus Johansson

VH i desperat jakt på nyförvärv: ”Vi måste agera”

Transferfönstret stänger om tre och ett halvt dygn. Ett skadedrabbat Vimmerby Hockey söker desperat efter förstärkningar.
– Vi måste agera, säger klubb- och sportchefen Daniel Stolt.

Annons:

Vimmerby hade precis blivit nästintill skadefritt, sånär som på lagkaptenen Jakob Karlsson. Då förvärrades läget återigen i bortamatchen mot Visby/Roma i fredags. Oskar Carlsson ådrog sig ett benbrott i handen och ska ha gips i tre till fyra veckor. Dessutom åkte Anton Carlsson på en hjärnskakning efter en ful tackling.

Jagar två spelare

Redan innan de skadorna var Vimmerby på jakt efter en ytterforward. I och med Oskar Carlssons skada jagar man nu också en back, något vi har berättat om tidigare.

Transferfönstret stänger om tre och ett halvt dygn så det börjar bli bråttom att få till något.

– Att gå in ett ovisst playoff med både Oskar och Jakob Karlsson skadade och förmodligen indisponibla ett tag framöver gör att vi måste agera. Vi har ett bra lag redan nu men vi vill förlänga säsongen med spel in på vårkanten och då måste vi vara mindre skadekänsliga samt öka konkurrensen ytterligare i truppen, säger klubb- och sportchefen Daniel Stolt till klubbens Facebooksida.

Hoppas på insamlingen

Stolt konstaterar att det inte finns särskilt många spelare på marknaden, men berättar också att sportgruppen jobbar på ett par spår.

– Vi kommer lägga ner många timmar i veckan för att göra vad vi kan för att förstärka laget på bästa sätt, säger han.

Daniel Stolt vänder sig också till supportrarna för att försöka få in ytterligare bidrag till den insamling som såg till att VH kunde värva Saku Salminen.

– Vi har fått en fantastisk uppslutning kring insamlingen och vi hoppas såklart att det kan trilla in ytterligare bidrag innan fredag då fönstret stänger. Varenda bidrag kan vara avgörande för kvalitén på nyförvärven vi kan landa, säger Daniel Stolt.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt