Annons:

Levin kan tänka sig att stanna:

Eddie Levin fick matchstraff tidigt mot Troja/Ljungby. Foto: Linus Johansson

Levin kan tänka sig att stanna: "Får IKO avgöra"

Eddie Levin har hoppat fram och tillbaka mellan IK Oskarshamn och moderklubben under den senaste tiden. På fredag stänger transferfönstret – men vad som händer med honom är oklart.
– Vi får se vad som händer, säger han.

Annons:

Det blev en tuff match för inlånade Eddie Levin mot Troja/Ljungby. Redan i den första perioden åkte junioren på matchstraff och fick inte spela mer. 

– Jag tycker att det var en klockren tackling. Han vänder upp och ska slå ett pass och då ska jag tackla honom, säger Eddie Levin.

Blev du chockad över matchstraffet?

– Jag kanske förväntade mig en tvåa, men inte game för den. Jag blev lite snopen.

Vad fick du för förklaring?

– I periodpausen hörde jag att jag skulle ha använt händerna högt upp, men det var inget jag upplevde själv. Jag har inte sett situationen, så jag får kolla på det sen.

"Blir lite nojig"

Ställningen var 0-0 vid tiden för matchstraffet. Eddie Levin blev orolig för vad hans utvisning skulle få för konsekvenser.

– Man blir lite nojig att det ska rinna iväg såklart, det hade inte varit så kul om det hade blivit 2-0 i baken eller något. Vi gjorde ett bra jobb att döda den och fick med oss 1-0 till och med.

På fredag stänger transferfönstret och därefter kan inte Vimmerby utnyttja möjligheten att låna Eddie Levin från IK Oskarshamn. Men junioren kan tänka sig att spela vidare i VH.

– Fönstret stänger och jag har inte hört något annat än att det här var min sista match. Oskarhamn och Vimmerby får avgöra det, men vi har inget att spela för i J20 och det finns brutalt många forwards i a-laget. Jag kanske skulle vara här hellre, men samtidigt kommer snart "Jagge" (Jakob Karlsson) och de andra tillbaka, så vi får se. 

"Inte pratat om det"

Vimmerby Hockeys klubb- och sportchef Daniel Stolt vill inte säga särskilt mycket om situationen.

– Vi har inte pratat om det, men Eddie gör det bra hos oss. Sedan är det ju en fråga som vi i sådana fall måste ta med IKO, säger han.

Kan det bli aktuellt att ställa den frågan?

– Det får vi prata om.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt