Annons:

Då kan VH-forwarden göra comeback – ”Blir lite nojig”

Anton Carlsson håller på att kurera sig från karriärens tredje hjärnskakning. Foto: Ossian Mathiasson

Då kan VH-forwarden göra comeback – ”Blir lite nojig”

Anton Carlsson ådrog sig karriärens tredje hjärnskakning i Vimmerbys match mot Visby/Roma. Nu hoppas forwarden snart kunna vara tillbaka.
– Jag vill inte sätta någon tidsplan, men det känns bra för tillfället, säger Anton Carlsson.

Annons:

Det var i fredags som Anton Carlson tacklades fult av en Visby/Roma-spelare och åkte på en hjärnskakning.

– Jag vill inte sitta här och säga att det var en skitful tackling, men den var onödig och tog illa. Precis som i Vimmerby har de hårt plexi och då behövs det inte så mycket. Men jag vill inte säga för mycket om tacklingen, säger Anton Carlsson.

”Fantastiskt bra”

Anton Carlsson har inte spelat sedan dess utan har från sidan fått se Vimmerby besegra både Kristianstad och Troja/Ljungby.

– Killarna har gjort det fantastiskt bra. Det var jäkligt starkt att vinna borta mot Kristianstad med det manfallet och i går mot Troja var det total överkörning. Jag är riktigt imponerad, sen vet vi att vi kan slå alla lag. Vi har ett spelsystem som alla köper och då är det också lättare att komma in om man spelat mindre.

Hur mår du just nu?

– Det har känts bra ett par dagar. Jag följer hjärntrappan. I går var jag ute och tog en längre promenad och i dag har jag varit på gymmet och kört lite hårdare. Det har inte varit några bakslag hittills, men jag är lite stel i nacken. 

Kan bli spel på onsdag

Hjärnskakningen är Anton Carlssons tredje i karriären.

– Jag har haft två innan varav en var lite värre. Man blir lite nojig och jag kommer inte att skynda på något.

Du spelar inte mot Mariestad i helgen?

– Det kommer jag nog inte att göra. Däremot kan jag förhoppningsvis spela mot Hanhals på onsdag. Samtidigt vill jag inte sätta någon tidsplan, men det känns bra för tillfället, säger Anton Carlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt