Annons:

VH BEKRÄFTAR: DANIEL STOLT LÄMNAR KLUBBEN

Daniel Stolt slutar sin anställning i Vimmerby Hockey den 31/3. Foto: Vimmerby Hockey

VH BEKRÄFTAR: DANIEL STOLT LÄMNAR KLUBBEN

Vimmerby Hockey bekräftar nu den dåligt bevarade hemligheten att Daniel Stolt lämnar rollen som klubb- och sportchef. Hans anställning avslutas den 31/3.

Annons:

Daniel Stolt (Klubb- & Sportchef) kommer att avsluta sin anställning i Vimmerby Hockey den 31/3. Daniel har nu en deltidstjänst som kombineras med studier. Att kombinera anställning med studier har varit slitsamt och Daniel vill fortsättningsvis lägga fokus i en riktning, skriver VH i ett pressmeddelande.

– Vi är otroligt tacksamma för Daniels insats i föreningen. Danne har, tillsammans med övriga i sportgruppen, återigen lyckats handplocka ett härligt gäng grabbar som blivit ett lag att räkna med i Hockeyettan. Daniel har också haft en viktig roll gentemot våra samarbetspartners, vilket utvecklats mycket positivt under året. Vi önskar Danne stort lycka till i framtiden, och han är alltid välkommen tillbaka till vår verksamhet, säger Vimmerby Hockeys ordförande Marcus Samuelsson.

Ändrar inte framtidsplanen

Arbetet med att hitta en ersättare har inletts och klubbens förhoppning är att kunna presentera en lösning inom en snar framtid. Fram till dess att en ny sportchef är tillsatt så kommer Pelle Johansson gå in som tf. Sportchef.  

– Vi vill också vara tydliga med att det här inte på något sätt förändrar den vision och framtidsplan som klubben presenterade för snart två år sedan. Flera av de mål som sattes då har blivit verklighet, och det arbetet fortsätter i oförminskad omfattning även framöver, säger Marcus Samuelsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt