Annons:

Så mår Adolfsén efter hjärnskakningen – riktar ett tack till alla som brytt sig

Robin Adolfsén mår bättre efter den hjärnskakning han drabbades av i onsdags. Foto: Privat

Så mår Adolfsén efter hjärnskakningen – riktar ett tack till alla som brytt sig

Förra veckan åkte Vimmerbykillen Robin Adolfsén på sin tredje hjärnskakning efter en hård tackling mot IK Guts. Nu är VSGF-spelaren så smått ur sängen igen.
– Det är fortfarande väldigt dåligt, men det är på bättringsvägen, berättar han.

Annons:

Det var i onsdagens match som unge Virserumsspelaren Robin Adolfsén från Vimmerby tacklades hårt i ryggen. Adolfsén fördes med ambulans till sjukhuset i Norrköping och en hjärnskakning konstaterades.

Det var den tredje hjärnskakningen för den unga VSGF-spelaren. 

– Jag är på benen igen efter den hårda smällen. Det blir bättre och bättre med hjärnskakningen, men det har varit en riktigt dålig helg. Jag har varit sängliggandes i fyra dagar, så det har varit riktigt segt. Men det är bara att acceptera läget och kämpa på, även att det är jobbigt när man egentligen vill spendera tiden på något annat än att ligga i ett mörkt rum i fyra dagar, säger Robin Adolfsén.

På tisdagsmorgonen tog han en kortare promenad.

– Jag var ute och gick en sväng och det var skönt att få komma ut och få lite frisk luft. Det är fortfarande väldigt dåligt, men det är på bättringsvägen vilket är skönt.

"Försöka utföra en dansaktivitet"

Han ska ge sig ut på ytterligare en promenad under onsdagen.

– Då ska jag gå lite längre och på torsdag är tanken att jag ska försöka utföra en dansaktivitet som jag hoppas att jag klarar av sedan blir det en lugn fredag och så får vi ta det därifrån.

Robin hoppas fortfarande på mer spel den här säsongen.

– Jag vill gärna spela någon eller några matcher i division två-kvalet, men vi får se med tiden hur det blir helt enkelt. Det får ta den tid det behöver för att bli återställd. Det är lite för tidigt att säga nu när det gått knappt en vecka. Det viktigaste är att se till att hälsan blir helt återställd. 

Han vill också rikta ett stort tack till alla som har hört av sig till honom och undrat kring hans mående.

– Framför allt till hela Virserums Hockey, spelare, ledare och alla runt laget som skickade fina krya på dig-blommor i helgen. Det värmer. Jag vill även tacka mamma och pappa, som alltid ställer upp och stöttar mig.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt