Annons:

VH-produkten förlänger med SHL-klubben

Christoffer Törngren förlänger med HV71 och blir kvar i klubben ytterligare två säsonger. Foto: Linus Johansson

VH-produkten förlänger med SHL-klubben

Christoffer Törngren är inne på sin sjätte säsong i HV71. Nu har Jönköpingsklubben kommit överens med forwarden om ett nytt tvåårskontrakt.

Annons:

Frödingekillen Christoffer Törngren, 25, har Vimmerby Hockey som moderklubb och gick tre år på hockeygymnasiet i Tingsryd innan flyttlasset gick till Jönköping 2013. Forwarden har sedan dess varit HV71 trogen förutom en ettårig sejour i Färjestads BK under säsongen 2017/18. 

Klar för två nya säsonger

Han är nu inne på sjätte säsongen i HV71 och sköt ett av målen i sista finalmatchen när klubben vann SM-guld 2016/17. Nu har han kritat på för två nya säsonger i HV71. 

”Det känns jättebra och är inspirerande att fortsätta i klubben. Jag känner mig som en riktig HV71:are efter mina år i klubben och vill fortsätta att utvecklas och hjälpa föreningen till framgång”, säger Christoffer Törngren till klubbens hemsida.

Sportchefen Johan Hult säger så här om förlängningen:

”Christoffer är spelare med bra fart och som kan bryta mönster. Han har blivit jämnare i sina prestationer och tar ett större ansvar och vi ser fortsatt bra utvecklingspotential i honom”, säger Johan Hult.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt