Annons:

VH jagar ytterligare värvning:

Morgan Persson jobbar febrilt för att hinna få in en spetsforward till i truppen.

VH jagar ytterligare värvning: "Finns ett par namn"

I dag blev Jesper Norbäck, poängkung från Grums, klar för Vimmerby Hockey. Men ytterligare en forward jagas. 
– Det är en rightforward vi försöker få in, säger sportchefen Morgan Persson.

Annons:

På fredagen gjorde Vimmerby Hockey klart med poängmaskinen Jesper Norbäck från Grums. Men mycket talar för att det inte är färdigvärvat.

VH jagar fortfarande en rightforward som ska spetsa truppen ytterligare.

– Jag hoppas få mer svar under eftermiddagen eller kvällen, men det finns fortfarande lite tid kvar. Man vill ha det kvar så snabbt som möjligt, så man slipper stressa i morgon kväll och natt, säger Morgan Persson.

Ett antal namn förs det diskussioner med inför att transferfönstret stängs vid midnatt mot söndag. 

– Vi har ett par namn vi går hårt på och inväntar svar. Det finns andra namn också, men det är några namn vi har siktat in oss på. Det är tufft, spelarna som är tillgängliga är det huggsexa om. Det handlar mycket om att kunna presentera ett bra upplägg som gör oss mer intressanta än andra klubbar. Det handlar inte bara om ekonomi, utan om andra värden också. Vi trycker på att vi har en bra historik, att vi kan gå långt i playoff, har bra tränare och står väl rustat. 

Är ni nära att landa en forward?

– Jag hoppas att det blir klart i kväll, men vi får se. Jag tror inte på något förrän det finns på papper och vill inte hoppas på för mycket. Vi får se. 

"Stänger inget"

Det skulle också kunna bli något ytterligare, men en rightforward står högst på agendan.

– Jag stänger inget. Det kan stanna med en rightforward och det kan också bli något ytterligare. Vi får se vad som händer under kvällen.

Hur fick ni Jesper Norbäck att välja er?

– Det gjorde säkert en del att han redan känner folk i laget. Han har också pratat med Phil (Horsky) och fått förklarat för sig vad vi står för som lag. Han har fått en bra bild av vilka vi är som föreningen. Allt handlar inte om det ekonomiska, utan det är magkänslan också. Jag tycker att det är jättekul att han valde oss, han är en klasspelare. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt