Annons:

JUST NU: RYDÉN KLAR FÖR FORTSÄTTNING I VH

Målvakten Tomas Rydén är klar för en ny säsong i Vimmerby Hockey. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: RYDÉN KLAR FÖR FORTSÄTTNING I VH

Vimmerby Hockey har gjort klart med en viktig förlängning. Målvakten Tomas Rydén är klar för sin tredje raka säsong i Hockeyettan-klubben.

Annons:

Med Tomas Rydéns signatur på papper är målvaktssidan spikad inför kommande säsong då Gustav Bågenvik, ny från Grums IK, är klar sedan tidigare.  

Tomas Rydén följde upp sin debutsäsong i VH med att hålla fortsatt hög nivå även under säsongen 2019/20 där han till slut bokfördes för en räddningsprocent på strax över 92 procent.  

"Tomas Rydén är en av hockeyettans bästa och mest etablerade målvakter. Det är en matchvinnartyp, som räddat många poäng åt oss hittills under sin tid i klubben. Han har rutin och är kanske i sin bästa ålder som målvakt, men samtidigt vet vi att finns det mycket utveckling kvar i honom. Självklart är vi glada att han fortsätter i föreningen ytterligare en säsong. Han har rutinen och är också en mycket populär spelare bland våra fans. Det är en stark förlängning och tillsammans med Gustav Bågenvik har vi på förhand en målvaktsbesättning som tillhör ligans främsta inför kommande säsong", säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande. 

Fakta

Vimmerby Hockeys trupp säsongen 20/21:

Spelare: Tomas Rydén (förlängning), Oskar Lindgren (ny från Kallinge/Ronneby), Jonathan Augustin (ny från Nybro Vikings), Oskar Carlsson (förlängning), Jonas Nyman (ny från Skövde IK), Gustav Bågenvik (ny från Grums IK), Oliver Kempainen (förlängning), Max Popovic (förlängning), Oscar Gustafsson (förlängning), Pierre Gustavsson (förlängning), Pelle Ström (förlängning), Linus Ljung (förlängning), Anton Carlsson (förlängning). 

Tränare: Phil Horsky (förlängning)

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt