Annons:

Var med och förde VH till Allettan – klar för ny klubb

Albin Bardh (längst fram) lånades ut till Vimmerby och gjorde mål mot Hanhals i slutet av grundserien. Nu är han klar för just Hanhals. Foto: Ossian Mathiasson

Var med och förde VH till Allettan – klar för ny klubb

Vimmerby Hockey lånade in Albin Bardh, 20, från Köping mot slutet av grundserien. Nu är forwarden klar för Hanhals i den södra fortsättningsserien. 

Annons:

När Vimmerby Hockey drogs med skador på forwardssidan under en matchintensiv period i slutet av grundserien lånade VH in Köpings forward Albin Bardh. Han gjorde ett mål på sex matcher och var med och förde VH till Allettan-avancemang. 

Han återvände till Köping efter den korta sejouren i VH. Nu är han klar för en ny klubb i Hockeyettan – Hanhals, som slåss för att undvika negativt kval i den södra fortsättningsserien. Värt att notera är att Bardhs mål i VH-dressen kom mot just Hanhals. 

”Vi har fått in Albin Bardh som senast kommer från Köping och som stannar resten av säsongen och Simon Appelkvist från Tingsryd som kommer spela tre matcher med oss. Tilläggas skall att klubben och Joshua Berger har kommit överens att bryta kontraktet med omedelbar verkan”, skriver Hanhals i ett inlägg på sin hemsida. 

Han noterades för en assistpoäng när Hanhals föll med 2–4 mot serieledaren Halmstad på onsdagskvällen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt