Annons:

EXTRA: Forwarden bryter med Vimmerby - ”Kom inte överens”

Razmuz Waxin Engback har gjort sitt i Vimmerby. Foto: Simon Henriksson

EXTRA: Forwarden bryter med Vimmerby - ”Kom inte överens”

För en tid sedan bröt Hampus Berg kontraktet med Vimmerby Hockey. Nu kan Dagens Vimmerby avslöja att Razmuz Waxin Engback gör samma sak. – Jag trivdes jättebra i laget. Men rent hockeymässigt kom jag inte överens med tränarna, säger Razmuz Waxin Engback till Dagens Vimmerby.

Annons:

Razmuz Waxin Engback har under större delen av säsongen haft svårt att få någon större mängd speltid i Vimmerby. Det är den stora anledningen till att han nu har brutit kontraktet med VH.

 Ja, dels handlar det om istiden. Jag vill inte sitta på bänken och spela fyra-fem byten per match. Det blir jag inte en bättre spelare av. Får jag säga det själv så har jag inte riktigt fått chansen, säger Razmuz Waxin Engback.

"Drar inte åt samma håll"

Enligt Waxin Engback så kunde han själv tänka sig att bli utlånad till en annan klubb under en tid.

 När Jakob (Karlsson) kom tillbaka frågade jag om jag kunde få bli utlånad. Men tränarna tyckte att det var bättre med en annan lösning. Då valde jag att hoppa av tåget.

Kunde du själv ha gjort något annorlunda under tiden i Vimmerby?

 Jag hamnade i den här sitsen ganska tidigt på säsongen och har försökt att kriga på så mycket som möjligt. Visst, jag kunde ha stannat kvar och krigat ännu längre, men det kändes som att det var förgäves, säger Razmuz Waxin Engback.

Vad säger du annars om tiden i Vimmerby?

 Jag trivdes jättebra i laget. Men jag kom inte överens med tränarna rent hockeymässigt.

Hur känns det att lämna så här tidigt på säsongen?

 Det är tråkigt. Vimmerby har ett bra lag. Med det laget vi har tycker jag inte att vi ska torska de matcherna vi har gjort.

Varför har det inte gått bättre för laget?

– Jag skulle nog säga att det beror på att laget inte drar åt samma håll, varken på isen eller utanför isen, säger Razmuz Waxin Engback.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt