Annons:

KLART: Karlsson blir kvar i Vimmerby Hockey

Jakob Karlssons utlåning från Pantern till Vimmerby förlängs. Foto: Linus Johansson

KLART: Karlsson blir kvar i Vimmerby Hockey

Jakob Karlssons låneperiod förlängs. Det står nu klart att allsvenska Pantern lånar ut honom till Vimmerby Hockey resten av grundserien. Samtidigt ges centern möjlighet att söka en ny klubb.

Annons:

För en tid sedan lånades Vimmerbysonen Jakob Karlsson ut från Pantern till moderklubben Vimmerby. Nu står det klart att han blir kvar i VH. Låneavtalet förlängs att gälla grundserien ut - men Jakob Karlsson har också fått klartecken att leta efter en ny klubb om han så önskar.

Så här kommenterar han att det inte blir en återkomst i Pantern just nu:

På ett sätt är det tråkigt, men det känns ganska uppenbart att jag är långt ned i frysboxen. Jag har inte haft någon kontakt med tränarna på en månad och jag blev inte tillbakakallad när en center blev skadad, så mer spel i Pantern är nog väldigt långt bort för tillfället. De ligger bra till i serien också.

Kan bli kvar hela säsongen

Samtidigt hoppas han att en rörig säsong nu kan få sin vändning.

Jag tycker att det har varit en rörig säsong, i Pantern, i VH och för egen del, men det börjar sätta sig nu och jag kan bara spela bättre framöver, säger Jakob Karlsson.

Finns det intresse från andra klubbar?

Ingen aning. Jag tänker att jag måste ta reda på det innan jag bestämmer vad jag ska göra med min karriär.

Ser du det som en möjlighet att stanna i VH hela säsongen?

Absolut. Jag tycker att det är ett bra och utvecklingsbart lag, bra tränare och alltid roligt att spela i VH, säger Jakob Karlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt