Annons:

Tidigare VH-spelare har gjort klart med nya klubbadresser

VH-bekantingen Christian Blomqvist lämnar Huddinge för att spela i Wings där han har vräkt in poäng de senaste säsongerna. Foto: Ossian Mathiasson

Tidigare VH-spelare har gjort klart med nya klubbadresser

Båda spelarna hade varsin ettårig sejour i Vimmerby Hockey. Nu har Anton Schou och Christian Blomqvist bytt klubbadresser till kommande säsong.

Annons:

Backen Anton Schou, 24, gjorde sin första seniorsäsong i Vimmerby Hockey säsongen 2017/18 och blev bara kvar i klubben i ett år. Han har därefter tillhört både Kalix och Östersund i Hockeyettan och nu lirar den defensivt skicklige backen i Danmark. 

Schou, med både svenskt och danskt medborgarskap, kommer närmast från en säsong i Aalborg Pirates och nu har han gjort klart med en ny dansk klubb – Odense Bulldogs – till kommande säsong. 

Blomqvist byter klubb

Forwarden Christian Blomqvist spelade i Vimmerby säsongen 2018/19 och har därefter spelat för Wings, Borlänge och Huddinge IK. Forwarden har kritat på för en återkomst till Wings där han spelade både före och efter VH-sejouren. 

”Sist det begav sig säsongen 19/20 blev det 50 poäng. Christian har skaffat sig ännu mer erfarenhet nu efter 1 säsong i Huddinge”, skriver Wings på sitt Instagramkonto. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt