Annons:

KLART: VH-FORWARDEN PRESENTERAD AV SERIEKONKURRENTEN

Jonas Nyman är klar för Kallinge/Ronneby. Foto: Ossian Mathiasson

KLART: VH-FORWARDEN PRESENTERAD AV SERIEKONKURRENTEN

Jonas Nyman har tidigare aviserat att han lämnar Vimmerby Hockey. Nu står det klart att forwarden har kritat på för seriekonkurrenten Kallinge/Ronneby IF. 

Annons:

Dagens Vimmerby avslöjade under förra veckan att Jonas Nyman väljer att lämna Vimmerby Hockey efter en säsong. Med 32 poäng (10+22) på 40 matcher i grundserien vann han den interna poängligan. I kvalspelet svarade Nyman sedan för ett mål på fem matcher.

I kväll har forwarden presenterats av sin nya klubb. Det blir något överraskande spel hos VH:s konkurrent Kallinge/Ronneby, som fixade nytt kontrakt efter ett ödesmättat kvalspel i våras. Han blir därmed lagkamrat med Vimmerbykillen Eddie Levin i KRIF. 

"Jonas kommer till KRIF för att vara en offensiv spelare, och bidra framåt. Jonas behärskar även dem andra delarna på ett bra sätt. Han har en bra säsong i Vimmerby bakom sig, där vi har kunnat följa honom från nära håll. Jonas har spetsegenskaper som är användbara för oss och är en bra spelare i powerplay. Jonas har varit på besök hos oss och efter dem samtalen så ska det bli väldigt spännande att få se honom i föreningen. Han är själv grymt taggad på att få dra igång säsongen", säger KRIF:s sportchef och tränare Emil Ivansson i en kommentar till klubbens hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt