Annons:

Blev störd under racet –

Karl-Evert Johansson bor i närheten av Gnagaredalen och hade stora problem med sömnen under årets tävling. Foto: Linus Johansson

Blev störd under racet – "Jag vill inte ta en massa skit"

Personen som klagat på oljud från Semesterracets camping har fått hård kritik i kommentatorsfälten. Nu träder Karl-Evert Johansson fram.
– Jag har bott på Trekanten sedan 1971 och har inget problem med folkracen, säger han.

Annons:

”Skaffa öronproppar.”

”Är grannen nyinflyttad?”

”Gnällspik.”

”Var glad för att det händer något”.

Det var några omdömena i kommentatorsfältet efter att Dagens Vimmerby skrev om Karl-Evert Johanssons klagomål gällande sena oljud från Semesterracets camping. Kommentarerna har gjort Johansson mycket upprörd.

– Jag har bott på Trekanten sedan 1971 och det var långt innan folkracen fanns. Jag har jobbat med folkracen och är ungdomsledare i jaktskytteklubben. Jag lever mitt i det 52 veckor om året och det stör mig inte någonting. Men när en campare dunkar musik fram till två på natten och det inte går att sova blir jag förbannad. Ger sig folk ut och campar ska de veta vad de sysslar med.

"Var förjävligt"

Johansson blev störd två kvällar under Semesterracets fem dagar. Båda gångerna tog han kontakt med VMS.

– Det kommer en enda campare och lever helvete. Jag sökte ansvarige och de säger till mig att de ska fixa det, men nästa dag drar det igång igen. Det började runt åtta på kvällen och höll på fram till två på natten, en bas som bara dunkade och dunkade. Grannarna som jag pratat med tycker också att det var förjävligt. Jag somnade av utmattning till slut.

Karl-Evert Johansson tycker att människor ska ta reda på mer fakta innan de kommenterar.

– Hade de tagit reda på grunden först hade jag haft förståelse, men nu ger de sig på mig och tycker att jag är hatisk. Så är det inte. Jag har ingenting emot Vimmerby MS eller Semesterracet över huvud taget, men nu kommer den ena och den andra och tycker si och så. Det gör mig förbannad, jag vill inte ta en massa skit. Någon skrev att jag skulle flytta härifrån. Jag har bott här i 50 år, både före VMS och skyttebanan. De får flytta på allting annat innan jag flyttar härifrån. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt