Annons:

Dubbla bronsplatser för VMS-förarna i Skövde

VMS-föraren Markus Lundgren noterade sin bästa placering någonsin i SM i dag. Foto: Linus Johansson

Dubbla bronsplatser för VMS-förarna i Skövde

Vimmerby MS-förarna stod för fina insatser i Enduro-SM i Skövde i dag. Både Kalle Svensson och Markus Lundgren fick ställa sig på pallen med varsin bronsmedalj runt halsen.
– Resultatet är jag supernöjd med, säger Markus Lundgren.

Annons:

Lundgren, som tävlar i JSM2, åkte de fem sträckorna på 2.05.48 och hade en dryg minut upp till andraplatsen. Till fyran skilde det nästan en minut. Bland alla klasser kom Lundgren på 16:e plats – vilket är hans bästa notering hittills.

– Resultatet är jag väldigt nöjd med, målet med säsongen är ju medalj i klassen och nu är jag ju på rätt spår. Resultatet är jag supernöjd med, säger Markus Lundgren som trots den fina placeringen inte var helt nöjd med sin prestation.

– Jag är inte helt nöjd med körningen, jag fick inte till det sista flytet och missade kurvor och så.

Lundgren ligger femma i JSM2 efter fem deltävlingar. Tre återstår. Till en pallplats har Lundgren tolv poäng.

"Känner mig nöjd"

Kalle Svensson kom trea i SM1. Tiden blev 2.05.13. Svensson hade flera minuter till ettan och tvåan, men också ett tryggt avstånd till fyran. I totalen kom Svensson på 13:e plats. 

– Jag känner mig nöjd med prestationen . Jag har bara kört hoj fyra gånger sedan förra SM för två månader sedan. Jag var sugen innan starten, men började med lite väl många vurpor. Andra halvan av tävlingen körde jag bra, säger han.

Svensson ligger fyra i sammandraget med 23 poäng till topp-tre.

– Om inte någon gör bort sig på någon av de återstående tävlingsdagarna tror jag det blir tufft att ta in det försprånget.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt