Annons:

Triss i pallplatser för VMS Marie Karlsson

Marie Karlsson har varit i tre A-finaler den senaste tiden. Foto: Johan "JK" Karlsson (www.racepage.org)

Triss i pallplatser för VMS Marie Karlsson

Marie Karlsson, Vimmerby MS, har radat upp fina resultat de senaste veckorna. Hon har tagit sig till tre A-finaler och fått kliva upp på pallen vid samtliga tillfällen.

Annons:

Framgångarna började för en dryg vecka sedan när Marie Karlsson blev trea i A-finalen i Venacupen i Laxå. Även på seniorsidan blev det framgångar för VMS i den tävlingen. Ted Rintala blev trea i A-finalen i sin klass, Robin Eriksson slutade fyra i B-finalen och Christian Karlsson körde in som sexa i B-finalen.

A-finaler för Nilsson

För Marie Karlsson fortsatte framgångarna i Kisa den gångna helgen, där det kördes dubbla tävlingar. På lördagen slutade hon trea i damernas A-final och på söndagen blev det snäppet bättre med en andraplats. Men hon var långt ifrån ensam Vimmerbyförare om att lyckas i damklassen. Leona Nilsson tog sig också hon till dubbla A-finaler och slutade femma och trea. Josefine Forsblad slutade tvåa i A-finalen på lördagen och fyra i B-finalen på söndagen. För Katja Frosthed blev det två B-finaler, med en tredje- och en fjärdeplats som resultat.

Karlsson i A-final

I seniorklassen gick det bäst för Johan ”JK” Karlsson bland VMS-förarna. På lördagen blev det en femteplats i C-finalen och på söndagen en sjätteplats i A-finalen. Reine Milton noterades för en femteplats i B-final och Roger Frosthed för en femteplats i C-final.

På juniorsidan slutade Hampus Milton fyra i söndagens A-final. Milton blev även fyra i juniorernas superfinal.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt