Annons:

Fina hyllningen till funktionärerna: ”Ni är alla änglar och jag respekterar er djupt”

Många funktionärer gör Semesterracet möjligt att genomföra och de får nu en enorm hyllning.

Fina hyllningen till funktionärerna: ”Ni är alla änglar och jag respekterar er djupt”

Magnus ”Muggen” Danielsson råkade ut för en olycka i dagens kvaltävlingar i Semesterracet. Nu hyllar han funktionärerna. ”Ni är alla änglar och jag respekterar er djupt”, skriver han bland annat.

Annons:

Det var i inledningen av onsdagens kval som Magnus ”Muggen” Danielsson var med om en olycka på folkracebanan i Gnagaredalen.

På Semesterracets officiella Facebooksida skriver han nu en hyllning till funktionärerna på Semesterracet, som Dagens Vimmerby har fått lov att publicera. Här kan ni se den i sin helhet:

”Till er som undrar.

Lite för bra fäste med sliks på 360:n gjorde att jag beräknade fel och landade på curbsen lite olyckligt och fick en rygg-kompression.

Men alla FANTASTISKA duktiga funktionärer uppmärksammade allt och jag är rörd över hur väl ni sköter er uppgift, ni är alla änglar och jag respekterar er djupt. Utan människor som er så är inte världen en bra plats.

Men mitt folkracehjärta vill tacka alla inblandade för all omtänksamhet och professionalism.

Ber om ursäkt för den onödiga pausen bara.

Ryggen är röntgad nu och det är bara en ”stukning” så jag lär gå lite som en ledbruten bäver ett par dagar, men så snart jag kan så kommer jag att sätta mig i en bil och utmana med en tulpanlåda.

Tack ännu en gång till er och mina vänner för stödet”.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt