Annons:

Nu går Bondessons bil som en klocka – pappa Thomas fick en pangstart

Dennis, Emil och Thomas, alla med efternamnet Bondesson, trivs i Gnagaredalen. Foto: Linus Johansson

Nu går Bondessons bil som en klocka – pappa Thomas fick en pangstart

Familjen Bondesson har löst bilproblemen. Nu går det röda volvoskåpet som en klocka.
– Jag ser det här som en testdag och går det sen bra för egen del är det positivt, säger Thomas Bondesson, som inledde dagen med en heatseger.

Annons:

I går hade Emil Bondesson problem med bilen i ett par av sina heat. Men fjolårssegraren av juniorklassen tog sig ändå enkelt vidare till finaldagen. I dag kör pappa Thomas med samma bil och nu verkar den gå som en klocka.

– Vi höll på att skruva i går kväll och nu börjar vi hitta rätt. Det kändes riktigt bra i mitt första heat. Jag vet ju också hur Emil vill att bilen ska vara och vet att han kommer trivas med den, säger Thomas Bondesson.

Sätter Emil i första rummet

Efter att Thomas Bondesson vunnit sitt första heat talar mycket för att även han kommer att avancera till finaldagen. Det innebär i sådana fall att bilen kommer att gå dubbelt på lördag.

– Det kan bli så. Jag sätter alltid Emil i första rummet, men kan jag komma i väg i starterna så funkar det. Jag har alltid velat komma långt i den här tävlingen. Förra året var jag framme i ett sista chansen-heat, men valde att avstå den platsen för att ge Emil bättre chanser att göra bra resultat, säger Thomas Bondesson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt