Annons:

Lindgren lämnar lugnande besked inför kvällen - ”Det enda som finns att säga”

Fredrik Lindgren kommer att köra GP-tävlingen i kväll. Foto: Linus Johansson

Lindgren lämnar lugnande besked inför kvällen - ”Det enda som finns att säga”

Fredrik Lindgren missade Dackarnas match mot Masarna i tisdags på grund av en knäskada. Men VM-ledaren kommer att köra kvällens GP-tävling i Daugavpils.

Annons:

Det var i  måndags som Fredrik Lindgren vred till sitt ena knä i samband med en engelsk ligamatch. Knäskadan gjorde att han missade Dackarnas hemmamatch mot Masarna i tisdags.

Efter det har det varit tyst från Fredrik Lindgren. Till TT ger han nu svar om årets tredje GP-tävling, som körs i Daugavpils, Lettland, i kväll.

”Jag kommer att komma till start”, skriver Lindgren i ett sms till TT.

Fortsättningen antyder dock att den VM-ledande svensken troligen känner viss osäkerhet kring hur skadan kommer att påverka honom: ”Det är det enda som finns att säga från mig för tillfället”.

Fem poäng före Doyle

Fredrik Lindgren har inlett GP-serien med en andraplats och en seger och toppar tabellen fem poäng före Jason Doyle, Australien.

Kvällens bana är dessutom välbekant för svensken, som har kört för Lokomotiv Daugavpils under 2015 och 2016.

– Det är en väldigt tuff bana. Du måste sätta alla inställningar helt perfekt. Även om jag tävlat där så är det svårt på grund av vilket väder det blir och hur de preparerar banan. Men jag hoppas verkligen att jag kan använda erfarenheten till min fördel, säger Fredrik Lindgren till speedwaygp.com.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt