Annons:

Dackarna kan agera i transferfönstret - Karlsson: ”Utesluter inte det”

Mikael Karlsson utesluter inte att det kan bli någon förändring i Dackarnas trupp under transferfönstret. Foto: Simon Henriksson

Dackarna kan agera i transferfönstret - Karlsson: ”Utesluter inte det”

Dackarna har inte fått den start på Elitserien som man räknat med. Nu öppnar lagledaren Mikael Karlsson för att något kan hända i transferfönstret.
– Jag utesluter inte det, säger han.

Annons:

Efter att Dackarna utklassat ett hårt skadedrabbat Rospiggarna öppnade Mikael Karlsson för att Målillaklubben kan komma att agera i transferfönstret som öppnade i dag och stänger den femte juli.

– Vi får väl se, nu får vi smälta det här i kväll. Vi har haft fullt upp med att ta oss till den här matchen så det har inte varit fokus på något transferfönster. Det får vi ta i morgon, säger dackeledaren.

Du utesluter inte att det kan hända något?

– Nej, jag utesluter inte det. Men när det har varit så pressat som det varit måste man lägga fokus på rätt saker och därför har vi laddat och lagt fokus på matchen mot Rospiggarna. Men något kan hända.

Mikael Karlsson förnekar inte heller att det finns kontakter.

– Det är klart att det finns kontakter och intresse. Och det är många som hör av sig, så är det alltid, säger Mikael Karlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt