Annons:

JUST NU: Ny GP-succé för Dackarnas polacker

Maciej Janowski vann GP-tävlingen i danska Horsens. Foto: Linus Johansson

JUST NU: Ny GP-succé för Dackarnas polacker

Dackarnas båda polska stjärnor, Patryk Dudek och Maciej Janowski, fortsätter att imponera i GP-serien. För andra året i rad vann Maciej Janowski tävlingen i danska Horsens, som kördes i kväll, medan Patryk Dudek placerade sig som trea.

Annons:

Kvällens GP-tävling i danska Horsens blev högklassig. Och för Dackarnas förare gick det alltså bra ännu en gång. Maciej Janowski var jämnheten själv under tävlingens gång och var också den som till slut vann finalen efter en hård kamp med Emil Sayfutdinov. Patryk Dudek fick också han klättra upp på pallen i kväll.

Kvällens utropstecken var ändå Jason Doyle, som hoppade omkring på kryckor hela kvällen efter att ha opererat en skadad fot tidigare i veckan. Doyle gjorde en makalös insats och slutade fyra.

Dudek i topp

Fredrik Lindgren blandade och gav en del under kvällen och blev siste man in i semifinalen med sina åtta poäng. Där kammade Lindgren dock noll efter en stenhård duell med Patryk Dudek och Tai Woffinden.

Även den andra svensken i tävlingen, Antonio Lindbäck, tog sig till semifinal, men även för hans del tog tävlingen slut där.

Värt att notera är att Dackarna har haft två av sina förare i final vid fyra av säsongens fem GP-tävlingar.

Patryk Dudek och Jason Doyle delar nu den totala ledningen i GP-serien med 65 inkörda poäng. Maciej Janowski är trea, sju poäng bakom tättrion. Fredrik Lindgren är just nu fyra med 14 poäng upp till förstaplatsen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt