Annons:

Mardrömsbesked för Piraterna inför matchen i Målilla

Stefan Andersson Skill har en hel del att stå i inför Piraternas ödesmatch mot Dackarna. Flera av Motalalagets stjärnor är skadade. Foto: Linus Johansson

Mardrömsbesked för Piraterna inför matchen i Målilla

Piraterna från Motala slåss med näbbar och klor för att klara nytt elitseriekontrakt. Men det ser allt tuffare ut. I morgon kör laget mot Dackarna i Målilla utan Greg Hancock, Niels-Kristian Iversen och troligen också Peter Kildemand.

Annons:

Piraterna behöver besegra Dackarna på bortaplan i morgon för att inte riskera att åka ur Elitserien. Men Motalalaget tvingas klara sig utan flera av sina stjärnor.

Att Greg Hancock missar matchen på grund av skada är klart sedan tidigare. Men problemen slutar inte där. I går kraschade lagets båda stjärnförare Niels-Kristian Iversen och Peter Kildemand i den polska ligan. Båda fördes trill sjukhus och rapporterna därifrån är ingen rolig läsning för Piraterna.

På instagram skriver Niels-Kristian Iversen att han har en fraktur i ena axeln. ”Jag vet inte hur länge jag blir borta men jag hoppas snart vara tillbaka på banan igen”, skriver dansken på instagram.

Peter Kildemand bröt ett finger i samband med gårdagens match i Polen och sannolikheten att han ska köra i Målilla i morgon känns inte stor.

Hur Piraternas Vimmerbybördige lagledare Stefan Andersson Skill ska lösa de uppkomna problemen återstår att se.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt