Annons:

JUST NU: Speedwayens

Nicki Pedersen, som tidigare representerat bland annat Dackarna, är klar för Västervik. Foto: Linus Johansson

JUST NU: Speedwayens "bad boy" klar för nykomlingen

Nykomlingen i speedwayens elitserie, Västervik, slår på stora trumman. För ett par minuter sedan presenterade klubben den danske världsstjärnan Nicki Pedersen som sitt senaste nyförvärv.

Annons:

Nicki Pedersen har i många år varit något av speedwayens "bad boy". Det händer alltid saker runt den 40-årige dansken, både på banan och vid sidan av.

Den här säsongen har varit en enda stor mardröm för Nicki Pedersen, som tidigt åkte på en allvarlig nackskada och tvingades avsluta säsongen. Nu är han alltså klar för Västervik Speedway, nykomling i Elitserien.

– Jag är verkligen glad att vara tillbaka i Västervik. Det kommer bli härligt att se alla fans och fantastiska personer från Västervik Speedway igen. Banan i Västervik inbjuder alltid till bra racing och jag ser verkligen fram emot att hjälpa klubben och mina lagkamrater och det viktigaste, att ge supportrarna underhållande och bra racing på Stena Arena, säger Nicki Pedersen i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket nöjda att ha Nicki tillbaka i Västervik Speedway då vi jobbat över bred front med att stärka upp den främre delen av laget, säger sportchefen Morgan Andersson.

Nicki Pedersens senaste klubb i Elitserien är Lejonen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt