Annons:

BEKRÄFTAT: HANCOCK KLAR FÖR DACKARNA

Greg Hancock är klar för Dackarna. Foto: Linus Johansson

BEKRÄFTAT: HANCOCK KLAR FÖR DACKARNA

Morgonens uppgifter att Greg Hancock skulle vara klar för Dackarna har nu bekräftats av klubben.
– Att ha Hancock i laget är alltid en trygghet och nu får vi ju upp medelåldern i laget lite också, säger Dackarnas lagledare Peter Karlsson i ett pressmeddelande.

Annons:

47-årige Greg Hancock är en av speedwaysportens största profiler genom alla tider. Han har bland annat fyra individuella VM-guld på meritlistan, där det senaste kom år 2016.
2018 kommer Greg Hancock att köra för Dackarna från Målilla i speedwayens elitserie.
"Dackarna har de senaste veckorna avvaktat vad som händer på marknaden när årets silly season nu går in på upploppet för att få rätt tillfälle för att kontraktera förare till de två sista platserna i truppen.
Nu har väntan gett resultat då den välmeriterade och rutinerade fyrfaldige världsmästaren Greg Hancock skrivit på avtalet med Dackarna för den kommande säsongen", skriver Dackarna i ett pressmeddelande.
"Känns alltid familjärt"
Övriga sex förare som Målillaklubben har kontrakterade just nu är alla födda på 1990-talet, så att Hancock kommer att tillföra en del värdefull rutin råder det ingen tvekan om.
– Dackarna kommer från en liten ort med starka traditioner och det gör att det alltid känns familjärt att komma till klubben och det känns riktig bra att nu få bli en del av det, säger Greg Hancock i ett pressmeddelande.
Greg Hancock gjorde sin elitseriedebut för Getingarna 1992. Efter tre säsonger i Stockholmslaget blev det sedan Rospiggarna i hela 15 säsonger. Efter det har Greg representerat Piraterna från Motala sedan säsongen 2010. Dackarna blir därmed den fjärde klubben elitserieklubben som han kommer att representera.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt