Annons:

Dackarnas nyförvärv går gipsad - ”Tror att knäskyddet tryckte av benet”

Joel Larsson ser fram emot återkomsten i Dackarna, även om han ser Allsvenskan som nummer ett för stunden. Foto: Linus Johansson

Dackarnas nyförvärv går gipsad - ”Tror att knäskyddet tryckte av benet”

I går presenterade Dackarna Joel Larsson som nästa nyförvärv. Det är tur för Vimmerbysonen att det är långt till speedwaysäsongen startar. I dagsläget går han nämligen med gips.
– Jag tror att knäskyddet tryckte av benet på något sätt, säger Joel Larsson.

Annons:

I går berättade vi att Joel Larsson vänder hem till Dackarna inför säsongen 2018.

– Det känns bra, jag gillar klubben, säger Joel Larsson.

Varför blev det Dackarna?

– Framförallt handlar det om samarbetet med en allsvensk klubb och genom det räknar jag med att köra för Nässjö. Jag var i kontakt med Vetlanda också, men det kändes bättre att återvända till Dackarna. Det ska bli intressant att ha ”PK” (Peter Karlsson) som lagledare och när Greg (Hancock) signade kändes det ännu roligare. Det blir spännande att se vad de kan göra tillsammans och vad de har för idéer.

”Allsvenskan är nummer ett”

I Dackarna kommer Joel Larsson främst att konkurrera med, som det ser ut nu, Joel Kling om en plats i startsjuan.

– Som läget är just nu så är allsvenskan nummer ett för mig och sen får vi se om jag kan slå mig in i Elitserien. Det kanske går skitbra på försäsongen och att jag då får en plats direkt, vi får se, säger Joel Larsson.

Som tur är för Vimmerbykillens del så är speedwaysäsongen en bra bit bort. Just nu går han nämligen med gipsat ben.

– Jag bröt benet när jag körde endurotävlingen Ränneslättsloppet i slutet av september. Jag har gått med hela benet i gips till i onsdags. Då fick jag ett underbensgips som jag ska ha i ytterligare två veckor.

Vad var det som hände när du bröt benet?

– Det var en jäkligt töntig vurpa. Framhjulet for åt sidan och jag la cykeln över benet. Jag tror att knäskyddet tryckte av benet på något sätt, säger Joel Larsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt