Annons:

KLART: Så sänds Elitserien i speedway – alla matcher visas

Det är nu klart hur Elitserien i speedway kommer att sändas. Foto: Linus Johansson

KLART: Så sänds Elitserien i speedway – alla matcher visas

Nu är det klart hur Elitserien i speedway kommer att sändas under 2018. Det blir via plattformen speedwayplay.com och samtliga matcher kommer att kunna ses.

Annons:

”Speedway Play är en unik satsning som ger speedwayfans möjligheten att för första gången någonsin se samtliga 66 matcher från världens bästa speedwayliga, Elitserien i speedway. Utöver livematcher erbjuder Speedway Play tittarna intervjuer, highlights och nyheter under säsongen.”, skriver man i ett pressmeddelande.

– Elitserien är världens starkaste speedwayliga. Vi känner oss väldigt stolta över att tillsammans med Elitserieföreningen få erbjuda speedwayfans både nationellt och internationellt, en modern produkt där man kan följa hela säsongen från premiär till final. En renodlad speedwaykanal av speedwayklubbarna, för speedwayfans, säger Hans Svelander, Speedway Play, i pressmeddelandet.

Roger Uppgård, ordförande i Elitserieföreningen:

– Genom att lansera en helt ny speedwaykanal vill vi göra svensk speedway mer tillgänglig och nå ut till en bredare marknad. Vi tror på svensk speedway och vi ser fram emot att erbjuda såväl existerande som nya speedwayfans en kanal bara för dem.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt