Annons:

Dansken efter ny seger: ”Det är laget som gäller”

En stark laginsats förde Dackarna till andra raka segern i elitserien när Rospiggarna besegrades med 51–39. Foto: Ossian Mathiasson

Dansken efter ny seger: ”Det är laget som gäller”

I säsongens andra hemmamatch plockade Dackarna en ny seger. Då valde Hans Andersen att ge laget stort beröm.
– Det är så skönt att vara i ett sånt lag med den här atmosfären, säger Hans Andersen, som körde in 10+1 poäng.

Annons:

Dackarna har hittat ett sätt att vinna sina hemmamatcher på och besegrade Lejonen förra veckan och dittills obesegrade Rospiggarna i kväll. 

I kvällens match var Dackarna jämnheten personifierad och alla förare plockade stadigt med poäng. 

"Finns mer att ge"

Hans Andersen var en förarna som imponerade stort med 10+1 poäng och det var den goda lagsammanhållningen som han ville lyfta fram efteråt. 

– Alla hjälper varandra, både på banan och i depån. Det är laget som gäller. Det spelar ingen roll om man har stjärnförare som tar full pott om inte laget tar poäng. Ingen sitter för sig själv utan alla är med och hjälper varandra, säger Hans Andersen och fortsätter:

– Nästan alla i laget vinner heat i dag. Om någon inte har sin bästa dag så är det någon annan som tar över och levererar. Vi är jättestarka över hela linjen.

Vad säger du om din egen insats?

– Det är okej, jag kämpar på bra men det finns mer att ge. Jag har precis fått en ny motor från en ny trimmare som jag inte har kört med tidigare. Det var första gången som jag körde med den motorn, det kan bli bättre. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt