Annons:

Masledaren hyllade Dackarna – och sågade egna laget: ”Tycker jäkligt synd om publiken”

Linus Sundström och Masarna hade en tung kväll i Målilla. Foto: Ossian Mathiasson

Masledaren hyllade Dackarna – och sågade egna laget: ”Tycker jäkligt synd om publiken”

Masarna får absolut ingenting att stämma. I kväll blev det förlust i Målilla med 56-34 mot Dackarna.
– Jag har inga ord, jag är väldigt bevsiken. Det är fritt fall i Masarna just nu, säger Masarnas lagledare Stefan ”Tosse” Bäckström.

Annons:

Fem matcher in i Elitserien står Masarna på två poäng. Med stjärnor som Tai Woffinden, Antonio Lindbäck och Przemyslaw Pawlicki i laget är det förstås ett alldeles för klent facit. Inte blev läget ljusare efter att Dackarna krossat laget från Dalarna i kväll.

­– Vi visste att vi skulle få det svårt, Dackarna har ett bra lag från plats ett till sju. Men jag trodde inte att vi skulle få det så här jobbigt. Vi hade inte poängövervikt i något heat, med det här laget..., säger Stefan Bäckström och suckar.

Hyllade Dackarna

För närvarande har Stefan Bäckström ingen mirakelmedicin för att vända på trenden.

– Vi har det laget vi har och får försöka peppa killarna och vända på det här.

Masledaren led också med de nästan 3 000 åskådarna som såg kvällens match.

– Jag tycker jäkligt synd om publiken som fick se ett lag som det vi har göra en så dålig insats. Sen måste jag säga att Dackarna kommer bli otroligt svårslagna på sin hemmabana. De har två fantastiska förare i Janowski (Maciej) och Dudek (Patryk) och så kan man lägga till Greg (Hancock) där. Och så bra som Oliver (Berntzon) körde i dag vet jag inte om jag har sett honom någon gång tidigare.

Varför toppade ni ingen gång under matchen?

– I alla andra matcher har vi toppat och totalt misslyckats med det. I dag föll nästan hela laget ihop och vi måste få igång fler förare än Tai (Woffinden) och Pawlicki (Przemyslaw). Ska vi kunna få igång förarna måste de få mer än två heat, säger Stefan Bäckström.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt