Annons:

Hancock om avgörande insatsen: ”Han var som en orm”

Greg Hancock, här på innern, stod för en bra insats för sitt Dackarna i kvällens derby mot Västervik. Foto: Linus Johansson

Hancock om avgörande insatsen: ”Han var som en orm”

Greg Hancock gjorde en mycket viktig omkörning i det näst sista heatet mellan Dackarna och Västervik. En omkörning som skulle visa sig var värd en poäng eftersom matchen slutade 45-45.
– Jag var snabbare än honom (Peter Ljung), säger Greg Hancock.

Annons:

Peter Ljung hade greppet om matchens näst sista heat och var på väg att köra Västervik till en tvåpoängsledning. Men Greg Hancock ville annat. Efter att ha jobbat stenhårt tog han sig till slut förbi Ljung och räddade 3-3 i heatet.

– Det var en viktig poäng till slut. Jag var snabbare än honom, men jag behövde hitta en öppning eftersom han körde lite sicksack hela tiden, säger Greg Hancock.

Hur tänkte du under heatets gång?

– Jag försökte bygga fart, men det var svårt eftersom han (Peter Ljung) var överallt. Han var som en orm. Jag sa till honom efteråt att kan du inte försöka att bara köra istället för att åka sicksack, men han sa att han måste göra det.

”Vi behöver honom”

Greg Hancock var nöjd med den poäng som Dackarna till slut fick med sig.

– Det var så nära en seger, men det var bra ändå. Jag tycker att en poäng känns som detsamma som en vinst för oss i dag. Nu måste vi bara se till att bli lite starkare till nästa vecka, säger Greg Hancock och fortsätter:

– Trots att vi tappade Oliver (Berntzon) på slutet så gjorde vi en superbra match. Nu är det viktigt att Oliver blir frisk till nästa veckas match, vi behöver honom.

Hancock körde in elva poäng i kvällens derbymatch.

– Det var stabilt. Jag tappade lite poäng där jag kunde ha gjort det bättre. Men det är som vanligt, man måste göra lite fel för att lära sig något nytt. Men absolut, jag är nöjd, säger Greg Hancock.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt