Annons:

JUST NU: DACKARNA TOG GRUVLIG REVANSCH I SMÅLANDSDERBYT

Dackarna vann kvällens Smålandsderby och fick även med sig bonuspoängen. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: DACKARNA TOG GRUVLIG REVANSCH I SMÅLANDSDERBYT

I går föll Dackarna med två poäng hemma mot Vetlanda Speedway. I kväll tog Målillalaget gruvlig revansch på bortaplan. Dackarna vann med 47-43 och fick därmed med sig även bonuspoängen från dubbelmötet.

Annons:

Dackarna tog tidigt grepp om matchen via en dubbelseger i det tredje heatet. Det gjorde att gästerna gick upp i en 11-7-ledning och det var ett övertag som Dackarna aldrig släppte.

Efter sju heat hade gästerna gått fram till en åttapoängsledning. Vetlanda gav dock inte slaget förlorat och efter elva heat var Dackarnas ledning nere i två poäng. Laget från Målilla gjorde sedan ett segerryck i heat tolv och tretton där man förvandlade 34-32 till 43-35.

Dackarna säkrade sedan segern i Smålandsderbyt när Greg Hancock körde hem heatsegern i heat 14. Det innebar också att Dackarna lade beslag på bonuspoängen. Till slut blev det bortaseger med 47-43.

Notera att Vetlandas Robert Miskowiak kraschade illa redan i det andra heatet och tvingades utgå ur matchen. Det gjorde att hemmalaget fick köra tre av heaten med endast en förare.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt